Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2020 12:25
Čas čtení 0:27
Adam Smeták

U další lékařky byl potvrzen koronavirus. Zavírá se kvůli tomu poliklinika ve Strakonicích

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V objektu bude probíhat dezinfekce.

Testy potvrdily nákazu koronavirem u další lékařky. Kvůli případu se musela uzavřít poliklinika ve Strakonicích. Otevřena bude až za tři dny, do té době se bude dezinfikovat. Informuje o tom ČT. O podezření na nákazu u lékařky už dříve psal Českokrumlovský Deník. Nicméně, potvrzen byl až nyní.

Jde o už třetí případ potvrzené nákazy onemocněním Covid-19 u lékaře na území České republiky. Během soboty byli pozitivně testování dva lékaři. Jeden operoval na urgentním příjmu Fakultní nemocnice v Olomouci a druhý pracoval na anesteziologicko-resuscitačním oddělení v Břeclavi. V současnosti probíhá testování jejich pacientů.

Doporučeno
Česká republika vyhlásila stav nouze jen pětkrát v historii. Které situace si jej vyžádaly? Česká republika vyhlásila stav nouze jen pětkrát v historii. Které situace si jej vyžádaly? 12. března 2020 18:00
Domů
Sdílet
Diskuse