Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2020 19:07
Čas čtení 0:49
Viktor Kniš

Ego kritizuje Bitmanův rychlý rap. Ten se mu vysmál další náloží, ozvali se i Separ a Strapo

HUDBA
Uložit Uložené

Ego na Instagramu konstatoval, že ho Bitman rychlým rapem v rámci Godzilla Challenge neokouzlil.

Na slovenské rapové scéně to žije nejen díky kritice na Porsche Boye, který údajně zkopíroval některé své nahrávky.

Pustili se do sebe i služebně starší kolegové, konkrétně se ozval Ego, který na Instagramu konstatoval, že ho Bitman rychlým rapem v rámci Godzilla Challenge neokouzlil. Myslí si, že se dokonce dá rychlé rapování oklamat tak, že si autor nahrávku v programu zrychlí, aby oklamal posluchače.

Doporučeno
Slovák rapuje rychleji než Eminem. Poslouchej nálož Bitmana v rámci GodzillaChallenge Slovák rapuje rychleji než Eminem. Poslouchej nálož Bitmana v rámci GodzillaChallenge 4. dubna 2020 19:38

Netrvalo dlouho a ozval se i Bitman, který Egovi ještě jednou předvedl, že to, co dokáže, určitě nejsou v postprodukci upravené doubletime rapy. Aby mu člen Kontrafaktu věřil, vedle rapování vykonával i jinou činnost v pomalém tempu.

Opět se ozval Ego, který ještě jednou dodal, že ho Bitman neokouzlil. Dodal, že ho disciplína rychlého rapování přestala bavit už v roce 2013. Známý je i jeho starší výrok z jednoho z rozhovorů, když řekl, že není umění rapovat rychle, ale pomalu.

Do výměny názorů se zapojil například i Separ, který se Bitmana zastal. Také nesdílí s Egem názor, že by bylo rychlé rapování jednoduchou disciplínou.

Ego kritizuje Bitmanov rýchly rap. Ten ho vysmial ďalšou náložou, ozvali sa aj Separ a Strapo
Domů
Sdílet
Diskuse