Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2020 11:00
Čas čtení 0:34
Antonín Havlík

Vyznám se v tom byznysu, chceš poladit cash, kdyžtak přijď. Ektor vypouští další videoklip a vydá album v květnu 2020

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Ektor překvapuje dalším singlem a oznamuje album, které vyjde v květnu 2020.

Ektor vydává další novinku s názvem Do pěti, která je druhým singlem po vydání skvělého videoklipu Hranice, který se dostal až na první místo do žebříčku YouTube Trendů.

Vizuál inspirovaný legendárním filmem Scarface s Al Pacinem v hlavní roli dopadl na výbornou, a tak se Ektor tentokrát rozhodl opět vsadit na Jana Stracha v roli režiséra i hlavního kameramana. 

“Jsem dyskalkulik, dyslektik, dysgrafik, ale vyznám se v tom byznysu, chceš poladit cash, kdyžtak přijď,” rapuje ve skladbě, která se objeví na Ektorově osmé studiové desce Original vycházející v květnu tohoto roku. O hutnou hudební produkci se společně postarali Huclberry a Vae Cortez.

Doporučeno
Ektor: Z raperů se staly modelky (Rozhovor) Ektor: Z raperů se staly modelky (Rozhovor) 27. října 2019 18:46

Fanoušci by neměli opomínat ani na očekávanou show a zároveň jediný Ektorův ohlášený koncert v roce 2020, který proběhne v pražském Fóru Karlín. Uskuteční se 10. října v pražském Foru Karlín a lístky si můžeš nakupovat už teď v online předprodeji na GoOut.net.

Domů
Sdílet
Diskuse