Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2020 20:12
Čas čtení 1:16
Viktor Kniš

6ix9ine opět trolluje 50 Centa. Odkazuje na starší vtip o tom, že je legendární raper jeho otcem

HUDBA
Uložit Uložené

50 Cent se otevřeně vyjádřil, že s Tekashim nebude spolupracovat, i když rozumí tomu, proč udal členy gangu.

8. května začne 6ix9ine vydávat novou hudbu, a tak jako šikovný marketér v online světě již velmi dobře ví, že je na čase rozvířit vody. V této disciplíně ukázal své schopnosti ještě před uvězněním, přičemž jedním z vděčných kolegů, který jeho vtipy a trolling vždy ochotně opětoval, byl právě 50 Cent. Tekashi to pravděpodobně proto zkouší opět, s legendárním raperem se zatím pokouší navázat kontakt jen nenápadně.

Aktuálně reagoval na Fiftyho slova z nedávného rozhovoru, kde americká ikona konstatovala, že určitě nebude s Tekashim spolupracovat. 50 cent říká, že by to bylo proti jeho přesvědčení vzhledem k tomu, že 6ix9ine udal celý nebezpečný gang policii, aby zkrátil svůj trest ve vězení na nutné minimum. Jedním dechem Fiftky dodal, že ve skutečnosti rozumí, proč to 6ix9ine udělal, a tak na něj na rozdíl od mnoha jiných veřejně neútočí.

Doporučeno
Nejnebezpečnější sídliště v Evropě bylo dějištěm krvavých válek mezi mafiánskými klany. Sen o dostupném bydlení nevyšel Nejnebezpečnější sídliště v Evropě bylo dějištěm krvavých válek mezi mafiánskými klany. Sen o dostupném bydlení nevyšel 27. dubna 2020 15:02
Domů
Sdílet
Diskuse