Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. května 2020 10:46
Čas čtení 0:54
Viktor Kniš

Grimes vysvětluje, proč s Elonem Muskem pojmenovali dítě X Æ A-12

NEWS GRIMES
Uložit Uložené

Zpěvačka a technologický magnát už zveřejnili, proč pojmenovali své dítě podle náhodných písmen a čísel.

Elon Musk v posledních dnech informoval o svém novorozených synovi, kterého má se zpěvačkou Grimes. Známý technologický magnát a umělkyně zveřejnili také informaci o tom, že svému potomkovi dali jméno X Æ A-12. Původně jsme předpokládali, že jde o symboliku, případně jen snahu zaujmout média, Grimes však nyní vysvětluje, co se za souborem znaků, čísel a písmen ukrývá.

Doporučeno
Muž, který vyřešil vlastní vraždu. Bývalý ruský agent Alexandr Litviněnko byl odpůrcem  Putina, který jej nejspíš nechal zabít Muž, který vyřešil vlastní vraždu. Bývalý ruský agent Alexandr Litviněnko byl odpůrcem Putina, který jej nejspíš nechal zabít 7. května 2020 11:30

Neznámá proměnná, odkaz na umělou inteligenci i společné oblíbené nadzvukové letadlo SR-71 – toto vše slavná dvojice spojila, aby našla ideální jméno pro syna. Poté, co Grimes zveřejnila podrobné vysvětlení, se ještě přidal Elon Musk, který svou polovičku opravil, protože model letadla od Lockheed napsala nesprávně. Jen pro doplnění, jde o letadlo, které není vybaveno zbraněmi, je však známo svou rychlostí. Podle Grimes je výborné ve válce, není však násilné.

TMZ informuje o tom, že v Kalifornii úřady v současnosti neumožňují na matrice zaregistrovat jméno, které obsahuje čísla a znaky. Malý Musk si tak pravděpodobně bude muset přisvojit i jméno pro smrtelníky.

6 dětí měl Elon Musk ještě v předchozím manželství se spisovatelkou Justine Wilson. Jeden z pěti synů však krátce po narození zemřel.

Domů
Sdílet
Diskuse