Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2020 15:40
Čas čtení 0:52
Vojtěch Vanda

Dorian utíká v novém klipu Ráno před rozbřeskem. V noci přijeli s Rennem Dangem na benzínku se zbraní v ruce

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Nový videoklip je předzvěstí Dorianova alba, které má vyjít v červnu.

„Ráno už je blízko,“ zpívá Dorian, člen Blakkwood Records, v novém klipu Ráno, na kterém mu hostuje i labelový kolega Renne Dang. V tomto roce se jedná o první video na ryze Dorianovu písničku, z čehož mohou fanoušci vytušit, že se něco děje, a že nové album Dori Dori Dori je velice blízko. 

Doporučeno
Sensey se Covidu nebojí, m**á karanténu a doma udělá party. Splnil #hot16challenge2 a nominuje čtyři další rapery Sensey se Covidu nebojí, m**á karanténu a doma udělá party. Splnil #hot16challenge2 a nominuje čtyři další rapery 13. května 2020 10:34

Deska by se měla vydávat  12. června, a přestože už Dorianovi fanoušci měli možnost zaregistrovat nějaký ten pohyb kolem jeho nového projektu na YouTube kanálu Blakkwoodu, zbrusu nový videoklip je venku až teď. Ten natočil Dave Define, jehož už kromě posluchačů labelu zaregistrovali i milovníci tuzemského MMA.

Domů
Sdílet
Diskuse