Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2020 9:54
Čas čtení 1:27
Vojtěch Vanda

RegioJet spustil prodej jízdenek do Chorvatska. První vlaky jsou vyprodány

NEWS CHORVATSKO
Uložit Uložené

Jízdenku do Rijeky si první cestující mohli zakoupit už včera pozdě odpoledne.

Dopravce RegioJet spustil dlouho avizovaný prodej vlakových jízdenek do Chorvatska. První jízdenky bylo možné zakoupit včera odpoledne. Zájem o ně je poměrně vysoký, na některé termíny už dokonce není možné lístek koupit. Budoucí cestující se zaměřují hlavně na termíny od začátku června do půlky srpna.

Doporučeno
RegioJet má zpoždění. Prodej jízdenek do Chorvatska se včera nespustil, nakupující jsou netrpěliví RegioJet má zpoždění. Prodej jízdenek do Chorvatska se včera nespustil, nakupující jsou netrpěliví 9. června 2020 15:53

Pokud už máš naplánováno, že by ses chtěl podívat s RegioJetem do Chorvatska, je nejvyšší čas koupit si jízdenku. Těžko totiž předjímat, zda budou v rámci desítek hodin ještě dostupné. Nová ohlášená noční linka z Prahy do přístavního města Rijeka v Chorvatsku si totiž okamžitě našla mezi Čechy oblíbence, kteří na prodej jízdenek čekali už v pondělí.

Domů
Sdílet
Diskuse