Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2020 13:49
Čas čtení 1:36
Vojtěch Vanda

VIDEO: Násilník v Praze brutálně přepadá mladé ženy, spravedlnosti uniká. Policie prosí veřejnost o pomoc

NEWS
Uložit Uložené

Policisté vyzývají pražany k opatrnosti. Po Praze se potuluje násilník s nožem, který přepadá mladé ženy.

Po Praze se potuluje muž s kuchyňským nožem, který přepadává mladé ženy. Kriminalisté od minulé neděle řeší sérii tří napadení stejným mužem, jenž vyhledává své oběti po celém městě. Nebezpečný muž si vybírá hlavně mladé a pohledné dívky, policisté ale zatím nezjistili, jestli je motiv útoku loupežný či sexuální. 

Doporučeno
VIDEO: Parta násilníků zbila a okradla v nouzovém stavu muže v pražském metru. Hrozí jim až osmiletý trest VIDEO: Parta násilníků zbila a okradla v nouzovém stavu muže v pražském metru. Hrozí jim až osmiletý trest 10. června 2020 12:19

Všechna napadení se odehrála v neděli 7. června. K prvnímu útoku došlo na autobusové zastávce v Letňanech kolem půl desáté večer. Muž na ženu zaútočil s nožem v ruce, což je zachyceno i na videu z bezpečnostních kamer.

Ženě se povedlo z mužova područí vysmeknout, utéct do nástupiště metra a připojit se ke skupince cizích lidí. Násilník ji dále nepronásledoval, sám nastoupil do metra a odjel hledat další oběť.

Domů
Sdílet
Diskuse