Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. června 2020 15:29
Čas čtení 1:01
Adam Novosad

Djoković zorganizoval turnaj, kde se již dva tenisté nakazili nemocí Covid-19. Malá párty nikdy nikoho nezabila, zpíval bez trička

SPORT KORONAVIRUS TENIS
Uložit Uložené

Žádné bezpečné odstupy či roušky se na stadionu nekonaly.

Srbský tenista Novak Djoković se v uplynulých dnech výborně bavil na exhibičním tenisovém turnaji Adria Tour přesto, že ve světě i nadále zuří pandemie koronaviru, informuje Eurosport.

Djoković se turnaj rozhodl uspořádat přesto, že masové sportovní akce se na dlouhé měsíce zastavily. Pokud i pokračují, tak výlučně bez diváků nebo s omezeným počtem fanoušků na stadionech, kde se musí dodržovat přísné hygienické předpisy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Grigor Dimitrov (@grigordimitrov),

Na turnaji Adria Tour ale nic takového nefungovalo. Nejenže tenisté přicestovali do srbského Bělehradu a chorvatského Zadaru, aniž by se museli prokázat negativním testem, ale na stadionech se dokonce objevily tisíce fanoušků bez dodržování bezpečné vzdálenosti či používání roušek. Djokovič na kritiku nereagoval, organizátoři prý dodržovali všechna nařízení vlády i hygieniků, ale ve finále si už nezahrál.

Doporučeno
Cinema City otevře své kinosály už ve čtvrtek. Na jaké filmy si můžeš zajít? Cinema City otevře své kinosály už ve čtvrtek. Na jaké filmy si můžeš zajít? 22. června 2020 15:32

Organizátoři finálový zápas nakonec zrušili, když vyšlo najevo, že tenista Grigor Dimitrov byl pozitivně testován na onemocnění Covid-19. V sobotu přitom hrál zápas s Bornem Ćorićem, u něhož se zanedlouho stejně onemocnění potvrdilo.

Tenisté přitom ve volných chvílích hráli s ostatními účastníky basketbal či trávili čas na soukromé párty v klubu, kde i samotný Djoković vesele tančil bez trička a zpíval skladbu „Little Party Never Killed Nobody“

Srbská hvězda před pár měsíci řekla, že nepatří mezi podporovatele očkování, za což si vysloužila vlnu kritiky, a jinak tomu nebylo ani v návaznosti na dnes již zrušený turnaj.

Domů
Sdílet
Diskuse