Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2020 13:07
Čas čtení 0:45
Vojtěch Vanda

Vlak srazil u Prahy poštovní auto, jeden člověk zemřel

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Při střetu vlaku a osobního auta u Brandýsa nad Labem zemřel jeden člověk, druhý byl letecky převezen do nemocnice.

Na železničním přejezdu mezi Brandýsem nad Labem a Lázněmi Toušeň se střetlo osobní vozidlo patřící České poště s osobním vlakem. Nehodu, která se stala v úterý dopoledne, jedna osoba nepřežila a další je zraněná. Na místě zasahuje záchranná služba, na pomoc musel být přivolán vrtulník.

Doporučeno
Radžníšpuram: Utopická komunita v čele s bohatým sexuálním guru, jehož sekretářka vedla válku proti úřadům USA Radžníšpuram: Utopická komunita v čele s bohatým sexuálním guru, jehož sekretářka vedla válku proti úřadům USA 22. června 2020 13:51

„Srazil se vlak s osobním autem. Jeden člověk z auta na místě podlehl vážným zraněním,“ uvedla pro Novinky.cz mluvčí policie Markéta Johnová. Podle informací by mělo jít o řidiče auta. Druhý zraněný byl letecky převezen do nemocnice. Ve vlaku, ve kterém podle mluvčí hasičů Tereza Fliegerové cestovalo 15 lidí, se nikdo nezranil.

Přejezd je chráněn křížem a dopravní značkou Stop.

Dopravní situace je na místě omezená. Dopravní podnik zajišťuje mezi Brandýsem nad Labem a Čelákovicemi náhradní autobusovou dopravu.

Domů
Sdílet
Diskuse