Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2020 21:55
Čas čtení 0:39
Adam Smeták

V Praze skončilo po nehodě policejní auto na střeše

NEWS
Uložit Uložené

Okolnosti nehody se aktuálně vyšetřují.

Před půl osmou večer v pondělí se v Praze srazila dvě osobní auta. K nehodě došlo na Kobyliském náměstí v Praze 8. Jednou z aut bylo policejní. To skončilo na střeše. Při nehodě se zranili tři lidé. Informovala o tom záchranná služba na Twitteru.

Na místě podle záchranářů zasahovaly dvě posádky rychlé zdravotnické pomoci a pečovaly o tři zraněné. Dva z nich převezly do vinohradské nemocnice. Jednalo se o dvaatřicetiletou ženu a devětadvacetiletého muže. Žena si při úrazu poranila horní končetiny a oko, muž utrpěl úraz hlavy a lokte. Všichni byli při vědomí

Řidiči obou vozidel měli negativní dechovou zkouškou. Policie podle mluvčí Violety Siřišťové momentálně vyšetřuje okolnosti a příčinu nehody.

 

V Praze skončilo po nehodě policejní auto na střeše
Zdroj: Vítězslav Zach/REFRESHER
Doporučeno
Mladá Olga Hepnarová před 47 lety najela na Strossmayerově náměstí do davu lidí čekajících na tramvaj Mladá Olga Hepnarová před 47 lety najela na Strossmayerově náměstí do davu lidí čekajících na tramvaj 10. července 2020 15:31
Domů
Sdílet
Diskuse