Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2020 21:14
Čas čtení 0:30
Matej Krajčovič

VIDEO: Svatební focení a úsměvy šťastné nevěsty přerušil výbuch. Takto zachytil explozi v Bejrútu svatební fotograf

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Video, které zřejmě nejlépe dokládá chaos mezi běžnými obyvateli, který v Bejrútu nastal.

Z mohutné exploze, která se udála v úterý v Bejrútu, existuje řada videozáznamů. Pozornost objektivů smartphonů totiž přilákal už požár a kouř, který se v přístavu hlavního města Libanonu šířil už několik minut předtím. 

O dva dny později se na internetu nejvíce diskutuje o videu, které výbuch zachycuje úplnou náhodou. 

Svatební fotograf Mahmoud Nakib v úterý natáčel 29letou Israau Seblani, která před jeho kamerou pózovala ve svatebních šatech.


Za usmívající se ženou je slyšet prvotní výbuch, masivní škody však ve městě způsobila zejména následná tlaková vlna, která rozbíjela skleněné výplně a poškozovala budovy i několik kilometrů daleko.

Doporučeno
Bejrút dva dny po explozi: 157 obětí, 5 000 zraněných a město v troskách. Podívej se na nejsilnější fotky z obrovské tragédie Bejrút dva dny po explozi: 157 obětí, 5 000 zraněných a město v troskách. Podívej se na nejsilnější fotky z obrovské tragédie 6. srpna 2020 18:05


Fotografovi ani nevěstě se nic vážnějšího nestalo, mezi vysokými domy totiž byli poměrně dobře chráněni. Muž rychle odložil velkou zrcadlovku a vzniklý chaos a škody už následně zachycoval na svůj mobilní telefon.

Domů
Sdílet
Diskuse