Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2020 20:35
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

Love is on the air: Letní zamilování může přinést zlomené srdce i osudový vztah

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Je tady nový díl podcastu Love is on the air.

 

Odebírej nás zdarma na Spotify

Vztahy nejsou pouze láska a sex, ale někdy i trápení. Naštěstí je tady ale náš podcast Love is on the air, ve kterém naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach každý týden probírá jiné téma z oblasti vztahů, a ty tak máš postaráno o pravidelný přísun cenných rad a poznatků s porcí zábavy navrch. Tentokrát se tématem staly letní lásky, pojďme tedy rovnou na to.

Doporučeno
Češka Xholakys z OnlyFans: Fanoušek chtěl ode mě koupit fotku použitého tamponu. Prodala jsem mu ji za 2,5 tisíc korun (Rozhovor) Češka Xholakys z OnlyFans: Fanoušek chtěl ode mě koupit fotku použitého tamponu. Prodala jsem mu ji za 2,5 tisíc korun (Rozhovor) 30. srpna 2020 10:30

Co všechno se v dnešní epizodě dozvíš? Popovídáme si o tom, čím je právě končící léto tolik speciální, pokud jde právě o vztahy. Právě toto slunné období totiž bývá mnohdy dobou, kdy vzniká nejvíce vzplanutí, pobláznění a lásky. Ne vždy však mají tyto vztahy šťastný konec. Jak tedy v takovém případě překonat zlomené srdce? I na to přijde řeč.

Podcast Love is on the air je však založený také na interakci s diváky, a tak již brzy dáme prostor našim posluchačům a posluchačkám, aby se s námi i ostatními podělili o vlastní poznatky a příběhy. A pokud ti unikl minulý díl, v němž jsme probírali sexuální hračky a jejich historii, můžeš to napravit kliknutím sem. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse