Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2020 9:14
Čas čtení 0:25
Miriam Rumanková

Party 9 homosexuálů se nečekaně zvrtne. Představitel Sheldona září v novince od Netflixu

Party 9 homosexuálů se nečekaně zvrtne. Představitel Sheldona září v novince od Netflixu
Zdroj: Netflix
NEWS
Uložit Uložené

Film vznikl na základě divadelní hry z roku 1968.

Už 30. září se na Netflixu dočkáme filmu The Boys in the Band, který vznikl podle divadelní hry. Ta získala ocenění Tony. Děj se odehrává na narozeninové party devíti homosexuálů ve městě New York v roce 1968. Večer plný drinků a smíchu přeruší návštěva z hostitelovy minulosti a vše otočí vzhůru nohama.

Doporučeno
Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš 29. srpna 2020 17:09

Produkce filmu The Boys in the Band od Marta Crowleyho v roce 2018 oznámila průkopnické složení otevřeně homosexuálních herců, které do filmu obsadili. Na obrazovce uvidíme Jima Parsonsa, Zacharyho Quintona, Matta Bomera, Andrewa Rannellse, Charlieho Carvera, Robina DeJesuse, Briana Hutchisona, Michaela Benjamina Washingtona a Tuca Watkinse.

Film produkuje Ryan Murphy a režíruje Joe Mantello. Na snímek se na Netflixu můžeš podívat do 30. září.

Domů
Sdílet
Diskuse