Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2020 12:38
Čas čtení 1:05
Viktor Kniš

Tekashi rozdává své album v ulicích zdarma kvůli slabým prodejům: Přiměju vás to poslouchat, když si to nechcete koupit

HUDBA
Uložit Uložené

Tekashi ještě krátce po zveřejnění alba avizoval, že má pocit, že platformy jako Spotify a Apple Music dělají vše pro to, aby byla jeho čísla nízká.

6ix9ine vydal minulý týden své druhé sólové album Tattle Tales. Oficiální prodeje za prvních 7 dní sice zatím nezveřejnil, XXL však informuje, že oproti původním přibližně 150 000 jednotkám pravděpodobně prodá duhový raper pouze třetinu. I kdyby se odborníci spletli o pár desítek tisíc v neprospěch Tekashiho, byl by to pro něj obrovský neúspěch, protože jeho konkurenti a kolegové dokážou za první týden prodat násobně více i bez masivní kampaně.


Tekashi ještě krátce po zveřejnění alba avizoval, že má pocit, že platformy jako Spotify a Apple Music dělají vše pro to, aby byla jeho čísla nízká. Ve videu ukazoval, jak streamovací platformy nezobrazovaly jeho album mezi novou publikovanou hudbou, jak mají ve zvyku.

Doporučeno
Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí 10. září 2020 10:23
Domů
Sdílet
Diskuse