Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. září 2020 20:47
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Ektor chtěl ukázat raperům, že zpívat se dá i bez autotunu. Se Sergeiem Barracudou mají klip plný krásných žen

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Sergei B. vydává album Medusa 2 a s ním i videoklip ke skladbě Kouř, kde hostuje Ektor. Ten doručil překvapivou zpívanou slohu, kterou chce zbourat předsudky o tom, že raper potřebuje na melodický projev autotune.

I když fanoušci Ektora jsou v případě svého oblíbeného interpreta zvyklí spíše na striktní a technicky vytříbený projev, přesnost a experimentování s flow, málokdo by očekával, že jednou bude zpívat.

Kombinace melodického projevu a rapu už dnes není ničím zvláštním, Ektor se však rozhodl udělat to tak, jako málokdo. Nepoužil při tom žádný efekt na hlase. Pro Refresher prozradil, že cílem bylo ukázat všem, že se to dá zvládnout, aniž by použil autotune.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ektor (@realektor),

Výsledek si můžeme poslechnout ve skladbě Kouř, kde Ektor hostuje Sergei Barracudovi. Jde zároveň o další plnohodnotnou ukázku z alba Medusa 2, který je od pátku oficiálně venku a můžeš si ho jako celek poslechnout na streamovacích službách nebo objednat na Ruka Hore

Novinka Kouř dostala i doprovodný videoklip, který se nese v temné atmosféře a o jehož tvorbu se postaral už velmi dobře známý Jan Strach. Mladý režisér a tvůrce nejen rapových klipů opět ukázal svůj rukopis, zároveň však nemůže chybět ani to, na co nedají dopustit Ektor a Sergei Barracuda. Tedy ženy a luxusní auta.

 

Domů
Sdílet
Diskuse