Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2020 14:05
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Žena přeložila skladbu WAP od Cardi B do znakové řeči. Je prý ještě erotičtější než původní verze

HUDBA
Uložit Uložené

Američanka podle některých lidí vytvořila verzi, která překonala i sexuální fantazie Cardi B. Zkratka WAP znamená Wet A*s Pu*sy.

Hit WAP (Wet-Ass Pussy) od raperek Cardi B a Megan Thee Stallion se podle očekávání dostal do zájmu diváků i díky svému obsahu, protože text i samotný vizuál založily na myšlence své sexuální fantazie. Na TikToku se nedávno objevilo i video, ve kterém mladá Libbey Ketterer překládá skladbu do znakové řeči a podle některých fanoušků je její verze ještě erotičtější než samotný originál, upozorňuje Daily Mail.

Doporučeno
Fanoušci na mě házeli kelímky s pivem a nadávali, to mě zocelilo, říká brankář Le Giang Fanoušci na mě házeli kelímky s pivem a nadávali, to mě zocelilo, říká brankář Le Giang 8. září 2020 16:53

Video 22leté Američanky se stalo virálním před několika dny a velmi rychle překročilo hranici 1 milionu shlédnutí. Fanoušci v komentářích řeší, zda ve znakové řeči ukázala i slovo „n*gga“, které lidé světlé pleti z úcty k Afroameričanem nevyslovují. Žena, která znakové řeči rozumí, v diskusi napsala, že Libbey přeložila toto slovo jako „osoba“ nebo „člověk“, všichni tak mohou být klidní.

Nejnovější skladba od Cardi B je podle všeho zároveň první ukázkou z druhého studiového sólového alba Cardi B. To by mělo nést název Tiger Woods, více informací však o něm zatím nemáme.

Od vydání alba Invasion of Privacy sice uplynuly pouze dva roky, Cardi B se však opět chce ucházet o cenu Grammy, které je již majitelkou.

 

Domů
Sdílet
Diskuse