Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2020 18:56
Čas čtení 1:12
Daniel Kopejska

Samuel L. Jackson ve videu nadává česky. Říká „jdi do pr**le“

NEWS
Uložit Uložené

Herec natočil video jako odezvu na svůj dřívější post, kde připomínal lidem, že mají jít volit. Slíbil, že pokud se na odkaz k volební registraci proklikne přes 2 500, tak naučí své fanoušky nadávat v 15 jazycích.

Jednasedmdesátiletý herec Samuel L. Jackson, který je známý ze svých rolí ve filmech jako Pulp Fiction, Star Wars, Avengers nebo Osm hrozných, se rozhodl zvýšit účast amerických voličů. Volební účast v posledních prezidentských volbách v roce 2016 byla podle CNN lehce přes 55%.

Umístil proto na svůj účet na sociální síti Twitter link na stránku HeadCount, kde se lidi zaregistrují k volbám. Jenže aby lidi trochu nalákal, tak přislíbil, že pokud se přes jeho link přihlásí přes dva a půl tisíce občanů, tak natočí video, kde nadává v 15 jazycích. Svůj slib nyní dodržel.

Samuel je ve videu nestranný a žádá pouze, aby lidi využili svůj hlas ke změně. Herec se nebál a do výběru 15 jazyků do videa zařadil náročné země z celého světa. Jedním ze zvolených jazyků je právě ten náš. Jackson si vybral pikantní větu „jdi do pr*ele“. Jeho výslovnost ale bohužel připomínala spíše pokus o napodobení samurajského filmu, než pořádné české zanadávání od srdíčka. 

Domů
Sdílet
Diskuse