Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2020 17:00
Čas čtení 0:44
Vojtěch Vanda

Na 210. kilometru dálnice D1 se stala řetězová nehoda. Dva muže museli vyprošťovat hasiči

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Hrozivě vypadající srážku vozů přežili všichni zúčastnění.

Na 210. kilometru dálnice D1, za sjezdem na Holubice na Vyškovsku, se v pondělí odpoledne  stala hromadná dopravní nehoda, během níž museli hasiči vyprošťovat dva řidiče kamionu. Provoz na silnici musel být zastaven. Web Deník.cz zatím informuje o třech zraněných, nejsou známy žádné ztráty na životech. Záchranné složky na místě stále zasahují. 

Doporučeno
Marcipánový nálev, nápoj od Coca-Coly nebo nepovedené Alpro? Testovali jsme rostlinné náhražky mléka Marcipánový nálev, nápoj od Coca-Coly nebo nepovedené Alpro? Testovali jsme rostlinné náhražky mléka 19. září 2020 16:12

Šest aut, tři zranění. Takový má být prozatímní součet škod, které si vyžádala hromadná srážka aut na dálnici D1 na Vyškovsku. Vyprošťovací práce, kdy museli být z aut zachráněni dva řidiči kamionů, jsou už minulostí, odklízecí práce však stále pokračují. Na místě se tvoří až desetikilometrové kolony, policie proto vyzývá, aby řidiči pokud možno využívali sjezdu na Vyškov na 226. kilometru.

Práce se dle odhadů policistů protáhne až do pozdních odpoledních hodin. Podle informací Deníku to vypadá, že k nehodě došlo kvůli nedostatečnému věnování se řízení

Domů
Sdílet
Diskuse