Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2020 18:25
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Kina jsou zavřená a nikdo nejí popcorn. Na skladech se jejich kupí tisíce tun všude po světě

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jeden z výrobců popcornu musí stavět další sklady. Stejná situace je téměř všude ve světě.

Kvůli zavřeným kinům trpíme všichni. Studia nemají jak vydávat své nové filmy a když se o to pokusí, ošklivě na nich prodělají. Diváci se musí uchýlit k Netflixu a jiným streamovacím platformám, zaměstnanci kin a celého filmového průmyslu nemají práci a výrobci občerstvení do kin zase bojují s plnými sklady jídla.

Doporučeno
Kolik ve skutečnosti vydělávají hollywoodské filmy? Toto je 10 nejziskovějších filmů roku 2019 Kolik ve skutečnosti vydělávají hollywoodské filmy? Toto je 10 nejziskovějších filmů roku 2019 11. května 2020 14:37

Washington Post informuje, že zatímco výrobci popcornu, který si lidé mohou připravit v domácích troubách a mikrovlnkách, prosperují, velké firmy vyrábějící popcorn pro kina mají obrovské finanční problémy. Svůj produkt nemohou prodávat lidem v domácnostech, neboť nemají přístroje pro balení popcornu do domácností. I kdyby výrobci chtěli, nemají na to potřebné licence.

Jeden z největších distributorů popcornu pro sítě kin v USA je firma Preferred Popcorn. Nedávno museli nechat postavit 7 nových skladů (fotku najdeš zde), ve kterých budou skladovat více než 7 tun popcornu, z čehož by vzniklo přes 80 milionů balíčků v kinech. A to se bavíme jen o jedné společnosti v USA. Nyní si představ, jak by ta čísla vypadala po sečtení všech výrobců popcornu.

Domů
Sdílet
Diskuse