Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2020 8:23
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Keanu Reeves a Billie Eilish lákají na vydání Cyberpunk 2077. Očekávaná sci-fi hra od tvůrců Zaklínače vyjde již za měsíc

TECH
Uložit Uložené

Cyberpunk 2077 vychází 5 let po poslední hře od studia CD Projekt Red.

Kéž bychom na hry od CD Projekt Red nemuseli čekat tak dlouho. Zaklínač 3 vyšel 4 roky po dvojce, no a Cyberpunk 2077 vyjde více než 5 let po Zaklínači 3. Čekání ale stojí za to a kvalita jejich titulů již společnost proslavila všude po světě. Každý hráč netrpělivě očekává vydání velkolepé sci-fi hry, jejíž součástí bude i Keanu Reeves.

Doporučeno
Recenze: Remake Mafie je technický zmetek, který však okouzlí příběhem a skvělými cutscénami Recenze: Remake Mafie je technický zmetek, který však okouzlí příběhem a skvělými cutscénami 1. října 2020 14:30

Ten ztvárnil jednu z hlavních postav a na hru láká i v reklamě, která kombinuje hrané scény se záběry ze hry. Na pozadí hraje i hudba od Billie Eilish, příliš se ale do konceptu nehodí. Přítomnost Keanu a obsah reklamy společně s výběrem hudby má spíše za úkol oslovit co nejširší masy, co se jim zřejmě podaří. 

Hra vychází už 19. listopadu pro PC, Xbox One a PS4. Na konzolích Xbox Series X a PS5 bude hratelná díky zpětné kompatibilitě. Příští rok se na next-gen konzolích dočkáme i grafického upgradu, aby hra běžela a vypadala lépe. Více se o Cyberpunku dozvíš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse