Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2020 17:41
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Remaster hry Need for Speed Hot Pursuit vyjde 6. listopadu

TECH
Uložit Uložené

Remaster 10 let staré hry potěšil fanoušky více než nový díl.

Remaster 10 let staré hry Need for Speed ​​Hot Pursuit vyjde 6. listopadu pro PC, PS4 a Xbox One, no a verze pro Nintendo Switch dorazí 13. listopadu. Hru budeš moci hrát i na next-gen konzolích. Need for Speed ​​Hot Pursuit je jeden z nejlepších dílů série, který vyvinuli ve studiu Criterion Games (Black, NFS: Most Wanted, série Burnout). Remaster vytvořili ve stejném studiu, takže nás čeká kvalitní závodní zážitek.

Doporučeno
Recenze: Remake Mafie je technický zmetek, který však okouzlí příběhem a skvělými cutscénami Recenze: Remake Mafie je technický zmetek, který však okouzlí příběhem a skvělými cutscénami 1. října 2020 14:30

Remaster nabídne nový grafický kabát s mnoha vizuálními vylepšeními. Hra by se měla hrát velmi podobně nebo stejně jako originál z roku 2010. Podporován je i cross-play mezi konzolemi a PC, takže můžeš s kamarády splňovat různé úkoly a výzvy. Centrem hratelnosti je užívání si volné jízdy ve velkém městě a nahánění se s policisty.

Domů
Sdílet
Diskuse