Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2020 11:51
Čas čtení 0:41
Adel Ghannam

Bylo poslední UFC svědkem nejlepšího K.O. v historii MMA?

SPORT UFC
Uložit Uložené

Joaquin Buckley ukončil nečekaně svého soupeře jedním z nejkrásnějších K.O. jaké jsme kdy viděli.

Po fantastickém debutu Ľudovíta Kleina v americkém UFC přichází z Abú Dhabí další skvělý knockout od dalšího nováčka. Tím je Joaquin Buckley z amerického St. Louis, který se do UFC oktagonu postavil podruhé po srpnové prohře s Kevinem Hollandem.

Doporučeno
Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA 21. července 2022 8:30

Ta ho však evidentně neodradila, protože byl Fight Island včera v noci svědkem jednoho z nejlepších knockoutů, jaké jsme mohli kdy vidět. Uprostřed druhého kola se totiž Buckley pokusil o roundkick, který zachytil rukou jeho soupeř Impa Kasanganay.


Při tom však Buckley uštědřil Kasanganayovi fantastický spinning heel kick, který soupeře poslal promptně na zem. Celý výsledek můžeš vidět ve videu níže.

Domů
Sdílet
Diskuse