Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2020 11:02
Čas čtení 1:05
Vojtěch Vanda

Když dělám love, nabíhám! Dollar Prync nepolevuje, s Luccianem přináší nové video a ohlašuje nové album

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Nové street video z Anglie a Prahy ohlašuje i nové album.

Dollar Prync je ve svém projevu konzistentní jako vždy. Co text, to pravá stoka, co klip, to street banger. Ani v posledním videu Nabíhám tomu není jinak. Smíchovský fantom ulic ti sdělí to, co je ti dávno jasné: Dělá peníze v rychlém tempu, konfliktu se nebojí a všechno řeší se svými chábry. Co ti možná ještě nebylo jasné, je skutečnost, že ani Prync tento rok nezahálel a nahrál desku.

Doporučeno
Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) 9. října 2020 17:27

Ulice je bez něj prázdná. Ale když v ní je, tak nabíhá. Z nuly na sto, prachy se musí točit. Obvyklé téma smíchovského rapera Dollara Prynce se nemění ani v novém videoklipu, v němž mu hostuje Lucciano.

Domů
Sdílet
Diskuse