Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2020 18:37
Čas čtení 0:33
Ondřej Jarůšek

V Česku do dnešních 18:00 přibylo skoro 9 000 nakažených

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Rekordní přírůstky pokračují.

Do dnešního podvečera přibylo v České republice 8 840 případů nákazy koronavirem. To je k 18. hodině nejvíce za celou dobu pandemie, po dnešní půlnoci tak bude celodenní přírůstek nově nakažených s nejvyšší pravděpodobností opět dosahovat rekordních hodnot.

Dosud nejvíce případů nákazy během jednoho dne bylo zaznamenáno včera, kdy onemocnění covid-19 hygienici potvrdili u bezmála 12 tisíc lidí. Do 18 hodin bylo přitom včera potvrzeno asi o 2 tisíce případů méně než dnes.

Doporučeno
Česko zavádí lockdown: Zavřou se maloobchody a služby, omezí se i volný pohyb osob Česko zavádí lockdown: Zavřou se maloobchody a služby, omezí se i volný pohyb osob 21. října 2020 12:37

Kvůli neustále se zhoršující epidemiologické situaci se vláda rozhodla opět zpřísnit bezpečnostní opatření, jelikož ta stávající nezabírala. Od zítřejších 6 hodin ráno tak bude v Česku platit podobný režim, jak tomu bylo letos na jaře při první vlně – výrazně se omezí volný pohyb osob a zavřou se maloobchody a služby (s výjimkou těch nezbytných).

Přehled obchodů, které budou moci zůstat otevřené, jsme pro tebe vypracovali zde. Nová opatření budou platit až do 3. listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse