Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. října 2020 21:24
Čas čtení 0:48
Miriam Rumanková

Kanye West nechal své ženě Kim na její 40. narozeniny vyrobit hologram jejího mrtvého otce

NEWS
Uložit Uložené

Robert Kardashian své dceři popřál k narozeninám vše nejlepší a řekl jí, že je stále stejně krásná, jako když byla malá holčička.

Známá americká podnikatelka, hvězda show Keeping Up with the Kardashians a nově i studentka práva Kim Kardashian West minulý týden oslavovala své kulaté 40. narozeniny. Její muž, americký raper Kanye West, své milované polovičce na narozeniny vymyslel opravdu originální dárek. Kanye nechal pro Kim vytvořit hologram s podobiznou jejího otce, který v roce 2003 zemřel na rakovinu. Informuje o tom portál Canoe.

Robert Kardashian byl uznávaný americký právník, který byl v devadesátých letech jedním ze čtyř obhájců O. J. Simpsona. Simpson byl obviněn z vraždy manželky a jejího milence.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim se se svým dárkem pochlubila na sociálních sítích, kde má video s hologramem téměř 10 milionů views jen na Instagramu. „Kanye mi dal speciální dárek, překvapení přímo z nebes. Je to hologram mého otce. Bylo to všechno úplně jako skutečné,“ napsala oslavenkyně. Kim poznamenala i to, že šlo o neskutečný zážitek i pro její sestry a bratra. Kanyemu poděkovala za vzpomínku na celý život.

Kim Kardahsian oslavila své narozeniny s rodinou a dlouholetými přáteli na soukromém ostrově. K fotkám z ostrova napsala, že své blízké překvapila výletem, kde si užívají nejen oslavu, ale i běžné věci jako jízdu na kole, koupání v moři nebo procházky a na chvíli se mohli cítit jako v dobách před pandemií.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Domů
Sdílet
Diskuse