Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2020 14:07
Čas čtení 0:34
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Nevolte, neškoďte velkolepému Trumpovi, vyzývá Borat americké ženy

NEWS
Uložit Uložené

Borat zveřejnil krátké video, ve kterém vyzývá americké ženy, aby se neúčastnily voleb.

Borat na svém Twitteru zveřejnil video, ve kterém oděn do tradičního šedého obleku vyzývá americké ženy, aby nešly volit a neškodily tak velkolepému Trumpovi. Ve videu také ženám radí, aby nevěřily Demokratům a aby nebyly čestné a zůstaly v době voleb amerického prezidenta doma.

Doporučeno
Borat 2 stál Amazon 80 milionů dolarů. Snímek za první víkend viděly desítky milionů diváků Borat 2 stál Amazon 80 milionů dolarů. Snímek za první víkend viděly desítky milionů diváků 30. října 2020 7:38

Když budete volit, velkolepý premiér Trump prohraje. Jako můry přitahuje oheň, vy dámy jste přitahovány nebezpečnými myšlenkami jako čest, férovost a vzájemná dohoda,“ hlásá Borat.  „Nevěřte lžím d´Demokratů, že premiér Trump nemá rád ženy. Má je opravdu rád, všech 26, které ho žalovaly, nemůže lhát. On si cení ženy vysoko – až 180 000 dolarů, když jsou pěkné,“ reaguje na prezidentovo obvinění z obtěžování žen.

Jen před pár dny se na platformě Amazon Prime Video konala premiéra nového filmu Borat 2, kterou podle streamovací společnosti během prvního víkendu vidělo hned několik desítek milionů diváků.

Domů
Sdílet
Diskuse