Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2020 16:22
Čas čtení 0:31
Viktor Kniš

Lukáš Kimlička svlékl Daru Rolins. V klipu ukazuje detaily svých ženských křivek

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka vydává videoklip, ve kterém odhaluje více, než jsou někteří zvyklí.

Dara Rolins ještě v závěru září potěšila fanoušky skladbou s názvem Pena, kterou nyní obohatila i o doprovodný videoklip.

Režisérsky ho ošéfoval fotograf Lukáš Kimlička s týmem šikovných lidí včetně kolegy Tomáše Thurza. Darinku se jim podle očekávání podařilo vyobrazit tak jako nikomu jinému, překvapením pro mnohé nebudou ani odvážnější záběry s červeným podsvícením, kde se popová zpěvačka oblékla do úzkého bodýčka.

Doporučeno
Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) 11. listopadu 2020 13:21

Samotná skladba je klasickou baladou o lásce, která zároveň nese množství charakteristických prvků příznačných pro tvorbu oblíbené zpěvačky.

O hudební produkci se postaral Maiky Beatz a Daru doplnili i Unique Quartet. Jelikož se naposledy popová interpretka přihlásila o slovo albem ETC ještě v roce 2017, pomalu je čas i na další celistvý projekt, který by mohl spatřit světlo světa v dohledné době, zatím se však budeme muset nechat překvapit.

 

Domů
Sdílet
Diskuse