Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2020 16:38
Čas čtení 1:26
Marián Mauik Biel

Apple v tichosti uvedl svá první velká sluchátka AirPods Max. Zkus si tipnout jejich cenu

TECH SONY
Uložit Uložené

V obchodech budou ještě před Vánoci. Nebo si za podobnou cenu pod stromeček můžeš koupit iPhone 11.

O velkých sluchátkách od Applu se šeptalo už déle, ale kvůli výrobním problémům měly přijít až příští jaro. Apple překvapil a AirPods Max jsou tu. Překvapující je i jejich cena.

Doporučeno
Apple vyplatí majitelům některých iPhonů peníze za to, že smartphony několik let zpomaloval Apple vyplatí majitelům některých iPhonů peníze za to, že smartphony několik let zpomaloval 14. července 2020 11:11

Nové AirPods Max stojí 16 490 korun. Tato cenovka mnohé překvapí. Jsou tedy tato sluchátka v něčem tak výjimečná, že si je výrobce cení na úrovni iPhonu 11?

Apple v tichosti uviedol svoje prvé veľké slúchadlá AirPods Max. Aj cena je max
Zdroj: Apple

AirPods Max jsou náhlavní sluchátka s mušlemi z hliníku, které jsou spojené speciálním kovovým kloubem. Na první pohled vypadají opravdu robustně a pevně. Samotný náhlavní most má látkovou střechu, která má zajistit flexibilitu pro jakékoliv velikosti hlav. Případně lze doladit teleskopickým posunem mušlí.

Domů
Sdílet
Diskuse