Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2020 21:45
Čas čtení 0:53
Adam Smeták

Natália ze Svatby na první pohled: V dílech není moc dobře poznat moje já

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Účastnice populární televizní reality show promluvila i o tom, co si myslí o spekulacích, že scény ve Svatbě na první pohled byly sehrané.

První dvojicí, která se v pořadu Svatba na první pohled ukázala televizním divákům, byla Natália Mykytenko a její nastávající František. Oba se viděli poprvé před oltářem a od začátku to mezi ní a jejím druhem, kterého pro ni vybrali odborníci na vztahy, skřípalo. Svatební cesta na Zanzibar se nesla v napjatém duchu a Natália si na svého ženicha nemohla zvyknout.

Na otázku Super.cz ohledně kritiky, která se na její hlavu snesla za chování v úvodu televizní show, uvedla: „Upřímně? Kritiku neřeším. Vždycky mi bylo jedno, co si o mně kdo myslí a říká. Lidi jsou všelijací a já si už na ně zvykla.“

Doporučeno
René ze Svatby na první pohled je herec, Simona pracuje pro hlavního partnera pořadu René ze Svatby na první pohled je herec, Simona pracuje pro hlavního partnera pořadu 4. prosince 2020 10:52
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Natáliia Mykytenko 🇺🇦 (@mykychick)

Na svém přístupu by zpětně změnila to, jak se projevovala, aby bylo více vidět její skutečné já.„Jediné, co bych asi teď změnila, když vidím, jak je to natočené a sestříhané, by bylo to, že bych se mohla ještě více projevit, jaká doopravdy jsem. Mrzí mě, že v dílech není moc dobře poznat moje já,“ uvedla pro Super.cz.

Bulvární plátek se jí zeptal i na spekulace o tom, že scény v televizní show nejsou reálné, nýbrž sehrané. Jako důkaz diváci argumentují tím, že někteří účinkující v show již dříve vystupovali jako herci či komparzisté v televizi. „Nikdo kromě nás osmi účastníku neví, jak to doopravdy bylo,“ uvedla Natália a vyzvala lidi, ať si myslí, co chtějí.

Doporučeno
Ženich Pavel ze Svatby na první pohled byl už Norbert v Soudkyni Barbaře Ženich Pavel ze Svatby na první pohled byl už Norbert v Soudkyni Barbaře 29. listopadu 2020 20:02
Domů
Sdílet
Diskuse