Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2021 17:50
Čas čtení 1:17
Martin Mičuda

O další existenci značky Alfa Romeo může rozhodnout nové SUV. Tonale přijde již na podzim

O další existenci značky Alfa Romeo může rozhodnout nové SUV. Tonale přijde již na podzim
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.media.fcaemea.com/uk-en/alfa-romeo/gallery/1654" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">fcaemea.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Na povrch se vyplavily nové zákulisní informace.

Alfa Romeo poslední roky doslova bojuje o přežití a ani zcela nové modely Giulia a Stelvio nevrátily výraznou měrou italské automobilce někdejší slávu. Koncern FCA přitom do těchto základních pilířů portfolia nalil stovky milionů dolarů, své ovoce to zatím, zdá se, nepřineslo.


Po odhalení modelu Stelvia se nejednou zmiňovalo, že Italové měli rychleji reagovat na trend SUV – na trh měli spíše uvést právě Stelvio než model Giulia, kromě toho, že sportovně střižený sedan patří k tomu nejlepšímu v třídě, co se řidičské stránky týká. Alfa Romeo však nezahálí a na trh se chystá uvést další SUV, do kterého sází ještě větší naděje. Řeč je o modelu Tonale, který může rozhodnout o další existenci značky.

Doporučeno
KOMENTÁŘ: Dá nová emisní norma Euro 7 pro rok 2025 sbohem spalovacím motorům? Vypadá to tak KOMENTÁŘ: Dá nová emisní norma Euro 7 pro rok 2025 sbohem spalovacím motorům? Vypadá to tak 6. prosince 2020 15:21
Zpět
Sdílet
Diskuse