Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2021 10:46
Čas čtení 0:38
Tereza Šnajdrová

Další rouškovné pro důchodce? Maláčová je pro

NEWS JANA MALÁČOVÁ KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová na pondělní tiskové konferenci naznačila, že má v plánu opět navrhnout vyplacení mimořádného příspěvku důchodcům.

Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová na pondělní tiskové konferenci oznámila, že pokud v tomto roce v Česku porostou ceny a lidé budou mít výdaje kvůli pandemii, tak ČSSD znovu navrhne vyplacení mimořádného příspěvku důchodcům. Důchodci by si tak přišli na dalších 5 000 korun, informuje TN.cz.

Doporučeno
Jaroslav Flegr: Situace bude hrozná v celé Evropě, ale v Česku to bude asi nejhorší (Rozhovor) Jaroslav Flegr: Situace bude hrozná v celé Evropě, ale v Česku to bude asi nejhorší (Rozhovor) 17. ledna 2021 11:54

Důchodci se tak možná dočkají dalšího mimořádného příspěvku pět tisíc korun, avšak záležet bude především na tom, jak v následujícím roce porostou ceny a jak vysoké výdaje lidé kvůli pandemii budou mít. „Pokud to bude potřeba i letos, tak to sociální demokracie navrhne,“ řekla Jana Maláčová. 

Domů
Sdílet
Diskuse