Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. ledna 2021 20:15
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Separ se ve skladbě loučí s Tinou a rapuje o úspěšném boji s rakovinou. Poslouchej jeho shrnutí roku 2020

HUDBA
Uložit Uložené

Separ vydává upřímné a otevřené shrnutí nejhoršího roku ve svém životě.

Separ už sice fanouškům vyprávěl vše, co zažil v roce 2020, nyní však vydává i slibovanou skladbu, ve které shrnul pocity euforie z úvodu roku, následný rozchod a několik náročných měsíců s rakovinou.

Prošel si vyčerpávajícím procesem léčby a absolvoval několik kol chemoterapie, která byla podle něj těžkou zkouškou pro tělo i psychiku. Dnes je podle lékařů definitivně zdravý, i když bude muset ještě několik let absolvovat pravidelná vyšetření. Ve skladbě popisuje, co zažil a děkuje každému, kdo při něm v nejtěžších momentech života stál.

Doporučeno
Separ o koronaviru: Je to zvláštní nemoc, 5 hodin mi je dobře, 4 hodiny špatně, teplota skáče z 39 na 36,5 Separ o koronaviru: Je to zvláštní nemoc, 5 hodin mi je dobře, 4 hodiny špatně, teplota skáče z 39 na 36,5 20. ledna 2021 9:23

Separ momentálně bojuje s koronavirem, průběh jeho onemocnění je však relativně mírný. Na Instagramu proto zveřejnil i podrobnější popis, přičemž charakteristikou v jeho případě je střídání dobrých a špatných momentů.

„Je to velmi zvláštní nemoc, která nemá žádnou kontinuitu, je to skákání ze špatného do dobrého, z 39 na 36,5, z bolesti kloubů na žádnou bolest. Z enormní bolesti hlavy na žádnou bolest, já nechápu, skáče to nahoru dolů, je to tak už 4 dny a je to stále stejné. 5 hodin mi je dobře, 4 hodiny mi je špatně, 3 hodiny mi je dobře, hodinu mi je špatně,“ konstatuje Separ.

 

Domů
Sdílet
Diskuse