Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2021 17:11
Čas čtení 0:34
Tereza Šnajdrová

Aktualizováno: Z Ryanairu zmizelo deset linek z Prahy. Letový řád ještě prochází revizí

NEWS CESTOVÁNÍ
Uložit Uložené

Linky nabízené nízkonákladovou leteckou společností Ryanair ubývají.

Aktualizováno 22. ledna v 10:30 hodin: Od Letiště Václava Havla jsme obdrželi informaci, že finální letový řád není v tuto chvíli potvrzen ani dopravcem ani Letištěm Praha.

Krize spojená s pandemií koronaviru zasáhla snad všechna odvětví, která tě jen napadnou a jedním z nich je i cestování. Nízkonákladová letecká společnost Ryanair smazala 10 linek z pražského Letiště Václava Havla. Do Barcelony, na Korfu nebo třeba do Liverpoolu se už s Ryanairem možná nedostaneš, informuje portál rezervačního systému Pelikán.

Doporučeno
Osobní pilot Martin: Létal jsem i s Paris Hilton. Její jediný požadavek byl, aby na palubě měla čerstvé toasty (Rozhovor) Osobní pilot Martin: Létal jsem i s Paris Hilton. Její jediný požadavek byl, aby na palubě měla čerstvé toasty (Rozhovor) 17. ledna 2021 9:30

Ryanair v roce 2021 možná zruší své lety do Paphosu, na Korfu, Rhodos, do Bologni, Ammánu, Eindhovenu, Barcelony, Bournemouthu, Liverpoolu a Manchesteru.

Domů
Sdílet
Diskuse