Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. ledna 2021 20:28
Čas čtení 0:58
Ondřej Jarůšek

MMA bojovník Jiří Procházka se jako první Čech dostal do hry UFC! Zahrát si za něj můžeš i ty

SPORT JIŘÍ PROCHÁZKA UFC
Uložit Uložené

Český válečník rozšířil plejádu světových bojovníků v úspěšné hře.

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka se může pochlubit dalším úspěchem. Jakožto vůbec první představitel domácí bojové scény se totiž dostal do úspěšného herního titulu UFC 4, který vyšel v loňském roce. Po dnešním updatu si tak za českého samuraje můžeš konečně zahrát i ty.

Jiří Procházka o této novince informoval na svém instagramovém profilu, kde fanouškům vzkázal, že pro ně má navíc dárek v podobě dvou kódů na hru, které je možné uplatnit na herních konzolích od Sony a Microsoftu.

„Sleduj můj profil a napiš pod tenhle post, jaký můj zápas se ti líbil nejvíce a označ, na čem chceš UFC 4 hrát. Zítra vyberu 2 z vás. Kdo už hru má a hraje, označujte mě ve stories, jak vyhráváte,“ napsal hvězdný bojovník na sociální síti.

Doporučeno
10 zajímavostí o Conoru McGregorovi, o kterých jsi možná nevěděl 10 zajímavostí o Conoru McGregorovi, o kterých jsi možná nevěděl 18. ledna 2021 9:42

Jiří Procházka si premiéru pod hlavičkou nejslavnější MMA organizace světa odbyl v červenci minulého roku. V prvním zápase na půdě UFC se mu postavil Volkan Oezdemir, kterého Procházka tvrdě knockoutoval ve druhém kole. Uchvátil tím fanoušky po celém světě i samotné vedení organizace. UFC jej dokonce zařadilo do žebříčku nejlepších nováčků za rok 2020.

Už za pár týdnů navíc čeká Jiřího Procházku životní zápas. V hlavním zápase turnaje UFC Fight Night pořádaném 27. února se totiž utká s bývalým titulovým vyzývatelem Dominickem Reyesem. Bude to poprvé v historii, co bude v hlavním zápase na turnaji UFC bojovat Čech. V případě výhry bude Procházka zase o krok blíž titulové šanci. Přejeme mu proto mnoho štěstí.  

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jiří “Denisa” Procházka (@jirkaprochazka)

Domů
Sdílet
Diskuse