Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. ledna 2021 16:23
Čas čtení 0:43
Jakub Paulík

Žárlivá manželka ubodala svého muže kvůli fotce s mladší ženou. Nepoznala, že na fotografii je ona

ZAJÍMAVOSTI MEXIKO
Uložit Uložené

Než jí stihl vysvětlit, že jde o jejich starší společnou fotku, vytáhla na něj nůž.

Leonara N. z Mexika našla u svého muže Juana v telefonu fotografii, na níž pózoval s výrazně mladší ženou. Žárlivá Mexičanka dostala enormní vztek, ve kterém svého manžela několikrát bodla nožem, uvádí Daily Star.

Muži se naštěstí podařilo útočnici zastavit, vzít jí nůž a vysvětlit, že jde o jejich společnou starší fotografii, kterou si na památku digitalizoval do telefonu. Ukázalo se tedy, že Leonara na fotografii nepoznala samu sebe.

Na několik let staré fotografii byly totiž oba mladší a hubenější. Když sousedé Juana a Leonor zaslechli jejich potyčku, přivolali policii. V případě prokázání viny Leonoře hrozí vězení. Nechybělo ale mnoho a nevinný Juan mohl přijít o život.

Ženské vražedkyně dokáží být podle bývalého kriminalistu Mateje Snopka mnohem brutálnější než muži. „Staří kriminalisté říkali, že více násilných trestných činů lze pozorovat u mužů z důvodu, že muže snadněji vyprovokujete. Ale když se už žena rozhodne, že někoho zabije, dokáže být velmi brutální, protože ženy jsou praktické. 

 

A pokud ji oběť dlouhodobě štve, například manžel, který týrá rodinu, tak můžeme při vraždě pozorovat obrovský negativní náboj. A taková žena dokáže zabíjet skutečně nelítostným způsobem,“ řekl pro REFRESHER.

Doporučeno
Vražda podnikatele Draka a jeho ženy: Popravu, která trvala 90 minut, si dal jeden z vrahů do účetnictví Vražda podnikatele Draka a jeho ženy: Popravu, která trvala 90 minut, si dal jeden z vrahů do účetnictví 24. ledna 2021 13:20
Domů
Sdílet
Diskuse