Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2021 13:51
Čas čtení 0:58
Adam Novosad

VIDEO: Frustrovaný Rus na lyžích surově srazil soupeře k zemi, těsně před cílem se po něm ohnal holí

SPORT
Uložit Uložené

Ruská štafeta byla po incidentu z akce Světového poháru v Lahti diskvalifikována.

Ruský běžec na lyžích nebude rád vzpomínat na projevy své frustrace ze závodů štafet. Ve finském Lahti se o víkendu uskutečnila akce Světového poháru, v němž v běhu na lyžích soupeřily mužské štafety o vzácné prvenství. Radost domácím Finům nechali suverénní Norové, ale Finové se mohli radovat z druhého místa, o které tvrdě bojovali s Rusy.

V cílové rovince si to rozdali Fin Joni Mäki a Rus Alexander Boľšunov. Oba patří mezi světovou běžeckou špičku, a tak není pochyb, že vzájemnou rivalitu provázelo množství emocí, jenže Rus Boľšunov situaci nezvládl, uvádí Eurosport.

Doporučeno
Jiří Langmajer se omylem ukázal nahý na Instagramu: „Jsem na to pyšný“ Jiří Langmajer se omylem ukázal nahý na Instagramu: „Jsem na to pyšný“ 25. ledna 2021 15:54

Mäki si v posledních desítkách metrů bránil svou pozici a Rus se před něj nemohl dostat, a tak v jednu chvíli zvedl hůl a zahnal se s ní po Mäkim, jako by ho chtěl trefit.

Domů
Sdílet
Diskuse