Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2021 22:11
Čas čtení 0:58
Adam Smeták

TikTok kampaň za půl milionu nakonec neproběhne. Anna Šulcová a Gulab od propagace dávají ruce pryč

NEWS
Uložit Uložené

Kauza s videy influencerů brojících proti dezinformacím zřejmě končí. Půl milionu z peněz daňových poplatníků na jejich propagaci nepůjde.

Propagace videí o dezinformacích na TikToku za půl milionu korun z peněz daňových poplatníků se neuskuteční. Po vlně hejtu, která se snesla na Úřad vlády ČR a dvojici influencerů Annu Šulcovou a Jakuba Gulaba, se zmíněná dvojice rozhodla, že peníze na nákup reklamního prostoru odmítne využít. Na svém Instagramu o tom informovala aktérka videospotů Anna Šulcová.

Podle smlouvy podepsané se společností Medialer Jakuba Gulaba a Úřadem vlády ČR mělo jít 500 tisíc korun na propagaci videí o dezinformacích spojených s očkováním. Videoobsah měl být z peněz daňových poplatníků podpořen na TikToku, Instagramu a YouTube. Oba influenceři videa podle svého tvrzení natočili bez nároku na honorář.

Doporučeno
Vláda si zřídila TikTok, kde bude vystupovat Anna Šulc. Za propagaci zaplatila 500 000 korun Vláda si zřídila TikTok, kde bude vystupovat Anna Šulc. Za propagaci zaplatila 500 000 korun 29. ledna 2021 9:19
Domů
Sdílet
Diskuse