Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2021 17:01
Čas čtení 1:08
Vojtěch Vanda

Liberecká restaurace Bílý Mlýn má normálně otevřeno, tvrdí MF Dnes

NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Lidé, kteří se přijdou do restaurace najíst, mají údajně tvrdit, že jsou v zařízení ubytováni, aby obešli vládní nařízení.

V liberecké restauraci Bílý Mlýn se obsluhuje, přestože stále platí vládní nařízení, které to zakazuje. S tímto zjištěním přišli novináři deníku MF DNES. Obsluha v restauraci má fungovat na jednoduchém principu; v momentě, kdy si člověk objedná jídlo a chce ho jíst na místě, musí ohlásit, v případě, když přijde kontrola, že je v zařízení i ubytován. Podle jejich zjištění sem má chodit místní smetánka.

Doporučeno
Stovku cizinců načapala policie v rakouském lyžařském středisku. Aby obešli nařízení, tvrdili, že si tam hledají práci Stovku cizinců načapala policie v rakouském lyžařském středisku. Aby obešli nařízení, tvrdili, že si tam hledají práci 30. ledna 2021 18:08

Zařízení normálně obsluhuje zákazníky, kteří přijdou na oběd, prý se zde pořádají i večírky. Podle zjištění novinářů zde má být stále plno a bez rezervace se sem člověk nemá šanci dostat. 

Domů
Sdílet
Diskuse