Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2021 9:20
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Rytmus vzpomíná na časy, kdy seděl v práci a psal texty. Sleduj nikdy nezveřejněné záběry z roku 2004

HUDBA
Uložit Uložené

Sleduj pokračování série Mrtvé Archívy Píšťanských Architektov, kde Rytmus ukazuje záběry, které se nevešly do dokumentárního filmu Tempos.

Rytmusův dokumentární film Tempos mapoval vývoj slovenské rapové scény. Zároveň raper nabídl divákům exkluzivní pohled do svého dětství, dospívání i postupného osobního i kariérního růstu.

Tvůrci pracovali i se vzácným materiálem, který vznikl před více než 15 lety. Jelikož jim minutáž nedovolila použít vše, Rytmus nyní vytvořil vlastní sérii na YouTube, v rámci níž fanouškům ukazuje nezveřejněné záběry a doplňuje je o své vzpomínky.

Doporučeno
Takto Rytmus a Ego nahrávali track E.R.A. Sleduj exkluzivní nikdy nezveřejněné záběry z roku 2004 Takto Rytmus a Ego nahrávali track E.R.A. Sleduj exkluzivní nikdy nezveřejněné záběry z roku 2004 25. ledna 2021 20:34

Druhý díl se točí hlavně kolem natáčení videoklipu E.R.A. Člen Kontrafaktu vzpomíná na natáčení a odhaluje i několik zajímavých příběhů, na které si vzpomněl při pohledu na starou tatrovku či sebevědomý nástup dvacetiletého Ega.

Domů
Sdílet
Diskuse