Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2021 20:03
Čas čtení 1:03
Richard Balog

H&M představilo novou návrhářskou kolekci. Jednotlivé kousky jsou romantické a vhodné pro každou příležitost

H&M představilo novou návrhářskou kolekci. Jednotlivé kousky jsou romantické a vhodné pro každou příležitost
Zdroj: H&M
MÓDA
Uložit Uložené

Všechny modely s rukopisem Simone Rocha budou dostupné na pultech vybraných prodejen a online obchodě už 11. března.

Švédský módní řetězec H&M nám již od roku 2004 pravidelně přináší návrhářské spolupráce a výjimku neudělá ani během aktuální složité situace spojené s koronavirem. Po jménech jako Karl Lagerfeld, Versace nebo Alexander Wang, se vedení společnosti tentokrát rozhodlo vsadit na irskou návrhářku Simone Rocha. Zda šlo o správný krok, budeš moci posoudit už nyní na základě galerie snímků níže.

Doporučeno
Americká klasika, na kterou se můžeš spolehnout. Doplň svůj šatník o kousky Calvin Klein či Tommy Jeans Americká klasika, na kterou se můžeš spolehnout. Doplň svůj šatník o kousky Calvin Klein či Tommy Jeans 4. února 2021 14:02

Ještě předtím si ale na samotné dílo posvítíme trochu blíže. Rodačka z Dublinu se na módní scéně pohybuje od roku 2010, kdy jako absolventka univerzity Central Saint Martins předvedla svou debutovou kolekci během LFW a od té doby udělala výrazný kariérní progres, který nezůstal bez povšimnutí odborníků. 

Jedinečnost její práce sledovalo už delší dobu i vedení H&M, které si na Simone cení především koncentrace na ženskost, dokonalost řemeslného zpracování a celkový tvůrčí proces, včetně zkoumání materiálů. 

Každý kousek z této limitované kolekce je speciální a představuje výsledek dlouholeté práce, kterou definují netypické siluety, tvary a ozdoby.

Domů
Sdílet
Diskuse