Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2021 15:38
Čas čtení 0:46
Tereza Šnajdrová

Anna Šulcová se omluvila za očkovací kampaň na TikToku

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V neděli bylo uveřejněno poslední video spadající do vládní kampaně.

Určitě si vzpomeneš na kauzu týkající se kampaně na vyvracení dezinformací, které na internetu kolují v souvislosti s očkováním proti koronaviru. Vláda do její propagace měla investovat na 500 tisíc korun, ale nic nedopadlo tak, jak bylo plánováno. Influencerka Anna Šulcová, které spolu s Jakubem Gulabem videa natáčela, se nyní za spolupráci s Úřadem vlády omluvila na svém Twitteru.

Doporučeno
TikTok kampaň za půl milionu nakonec neproběhne. Anna Šulcová a Gulab od propagace dávají ruce pryč TikTok kampaň za půl milionu nakonec neproběhne. Anna Šulcová a Gulab od propagace dávají ruce pryč 29. ledna 2021 22:11

V neděli vyšlo poslední video, které influenceři Anna Šulcová a Jakub Gulab natočili, aby pomohli vyvracet dezinformace týkající se očkování proti koronaviru. V krátkých nahrávkách vystupovali odborníci v čele s ministrem zdravotnictvím Janem Blatným (za ANO), Romanem Prymulou (za ANO) nebo třeba epidemiologem Petrem Smejkalem, kteří odpovídali na hoaxy, jež kolují po internetu.

Domů
Sdílet
Diskuse