Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2021 14:36
Čas čtení 1:15
Vojtěch Vanda

Jak se v Česku bojuje za manželství pro všechny? Sleduj trailer na Zákon lásky

FILMY A SERIÁLY ČESKO V SÍTI
Uložit Uložené

Dokumentární tragikomedie Barbory Chalupové zachycuje boj o manželství pro všechny. Aby ji ale bylo možné dokončit, kreativní tým spustil hithitovou kampaň.

„Víte, jak se říká ‚kdo má proti sňatku námitky, nechť promluví teď, nebo ať mlčí navždy'? Tak v naší zemi se rozhodně nemlčí,“ představuje popisek hithitové kampaně nově vznikající „dokumentární tragikomedii“ Zákon lásky z dílny spoluautorky úspěšného snímku V síti Barbory Chalupové. V něm zachycuje realitu boje zastánců manželství pro všechny, což se ne vždy setká s pochopením.

Doporučeno
V síti dostává svou 18+ necenzurovanou verzi. Nabídne nejtvrdší záběry tak, jak je predátoři předváděli dívkám V síti dostává svou 18+ necenzurovanou verzi. Nabídne nejtvrdší záběry tak, jak je predátoři předváděli dívkám 7. července 2020 16:44

V neděli, na svátek sv. Valentýna, spustil kreativní tým Silk Films kampaň na Hithitu, která má pomoci dofinancovat dokumentární snímek s hořkosladkou komediální příchutí s názvem Zákon lásky. Den na to byl vypuštěn i trailer na YouTube.

Domů
Sdílet
Diskuse