Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2021 11:00
Čas čtení 0:54
Vojtěch Vanda

Kontroly na hranicích okresů začaly. Policisté namátkově kontrolují řidiče i chodce

Kontroly na hranicích okresů začaly. Policisté namátkově kontrolují řidiče i chodce
Zdroj: Policie ČR
NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Velký třítýdenní lockdown začal hned o půlnoci.

Policejní kontroly na hranicích okresů vyhlášené vládou již odstartovaly. Od půlnoci z neděle na pondělí se dílčí jednotky začaly přesouvat ke stanovištím, na nichž budou v následujících třech týdnech kontrolovat pohyb osob mimo okresy. Hlídky budou zajímat hlavně oprávnění ke vstupu do sousedních regionů, informují Novinky.cz.

Doporučeno
Česko v lockdownu budou hlídat policisté i vojáci. Jak mají vypadat kontroly? Česko v lockdownu budou hlídat policisté i vojáci. Jak mají vypadat kontroly? 28. února 2021 18:46

Už od brzkého rána se policisté přesouvali na hlavní tahy vedoucí skrze hranice okresů. Například pražští policisté vyjeli na skoro všechny hlavní tahy do středních Čech. Namátkově kontrolovali veškerý pohyb osob, řidiče i chodce, a zajímali se hlavně o to, jestli u sebe mají náležitý dokument, který je opravňuje hranice překročit. Například potvrzení od zaměstnavatele k cestování do práce.

Domů
Sdílet
Diskuse