Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2021 18:21
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

V Ostravě nabouralo luxusní Porsche GT2, hasiči museli vyprostit spolujezdce

V Ostravě nabouralo luxusní Porsche GT2, hasiči museli vyprostit spolujezdce
Zdroj: HSZ Moravskoslezského kraje
NEWS
Uložit Uložené

Podle policejní mluvčí byla škoda předběžně vyčíslena na 500 tisíc korun. Nehodu navíc vyšetřují jako podezření z přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti.

Ostravští hasiči zasahovali u dopravní nehody, při níž řidič luxusního Porsche GT2 v Plzeňské ulici narazil do zábradlí a sloupu veřejného osvětlení. Nehoda byla nahlášena v pátek 12. března krátce před třiadvacátou hodinou, informuje HZS Moravskoslezského kraje na svých stránkách.

Na místo nehody byla vyslána jednotka ze stanice HZS MSK v Ostravě-Zábřehu, která musela ze zničeného auta vyprostit zaklíněného spolujezdce pomocí hydraulických nástrojů. Spolujezdec i řidič při nehodě utrpěli zranění.

U dvaatřicetiletého řidiče měl lékař podezření na otřes mozku a podle serveru iDNES se u něj nepotvrdilo požití alkoholu před jízdou. Podle policejní mluvčí Soni Štětínské byla škoda předběžně vyčíslena na 500 tisíc korun.


Nehoda je prozatím vyšetřována jako podezření z přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Policie se bude také zabývat tím, zda nedošlo k porušení vládních opatření v oblasti pohybu osob.

Domů
Sdílet
Diskuse