Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2021 17:41
Čas čtení 0:56
Vojtěch Vanda

Lana Del Rey vydala Chemtrails over the Country Club. Kritici hovoří o projektu s doposud nejlepší atmosférou

Lana Del Rey vydala Chemtrails over the Country Club. Kritici hovoří o projektu s doposud nejlepší atmosférou
Zdroj: Rich Fury/Getty Images for The Recording Academy
HUDBA LANA DEL REY
Uložit Uložené

Americká ikona v pátek vydala sedmou studiovou desku.

Americká popová múza Lana Del Rey konečně vydala po několika odkladech svou sedmou studiovou desku s názvem Chemtrails Over The Country Club. A kritici se shodují, že se jedná o desku, která navazuje na projekt Norman F*cking Rockwell!, hlavně, co se songwritingu týče, přičemž znovu míjí laťku vybroušeného popu, v němž se pohybovala dříve.

Doporučeno
Justin Bieber vydává šesté sólové album Justice. Je lékem na utrpení a bolest, tvrdí autor Justin Bieber vydává šesté sólové album Justice. Je lékem na utrpení a bolest, tvrdí autor 19. března 2021 10:43

Album čítá 11 skladeb, z nichž tituly Let Me Love You Like A Woman a Chemtrails Over The Country Club byly vydány jako singly, k nimž byly vydány i videoklipy. V pátek, tedy v den vydání sedmého studiového alba, se ke dvojici přidá i otvírací skladba s názvem White Dress. Premiéra klipu byla na YouTube nachystána v 17:00 našeho času.

Domů
Sdílet
Diskuse