Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2021 20:59
Čas čtení 0:25
Viktor Kniš

Slovenský expremiér: „Ježíš porušil zákaz vycházení, aby mezi lidi rozšířil virus naděje. Nechte se nakazit”

NEWS
Uložit Uložené

Bývalý předseda slovenské vlády Igor Matovič napsal status, ve kterém Slováky vyzývá k orientaci na víru.

Igor Matovič se po přibližně dvou dnech vrátil na Facebook, aby u příležitosti největšího křesťanského svátku odevzdal Slovákům své poselství. Velikonoce se rozhodl spojit s pandemií a výsledkem je přirovnání šíření viru k šíření naděje. 

„Porušil zákaz vycházení, aby mezi lidmi rozšířil virus naděje, lásky a odpuštění. Pandemie trvá už dva tisíce let a má miliardy obětí. Nechte se nakazit,),“ vyzývá bývalý premiér.

Doporučeno
Babiš: Vláda už nebude žádat o prodloužení nouzového stavu, skončí 11. dubna Babiš: Vláda už nebude žádat o prodloužení nouzového stavu, skončí 11. dubna 4. dubna 2021 18:10

Matovič na sociální síti od vypuknutí vládní krize na Slovensku často nepřispívá – i koaliční partneři říkali, že online komunikace je jedním z prvků prokazujících jeho neschopnost řídit zemi. Ještě před příspěvkem o Velikonocích se Matovič loučil fotkou s premiérské kanceláře, kterou předával Eduardovi Hegerovi.

 

Domů
Sdílet
Diskuse