Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2021 8:33
Čas čtení 1:27
Ondřej Jarůšek

SPD je podvod na voliče, tvrdí bývalí členové. Zoufalé předvolební pomluvy, reaguje Okamura

SPD je podvod na voliče, tvrdí bývalí členové. Zoufalé předvolební pomluvy, reaguje Okamura
Zdroj: Tomio Okamura / Facebook
POLITIKA SPD TOMIO OKAMURA
Uložit Uložené

Bývalí členové SPD uvedli, že hnutí není demokratickou stranou.

Několik bývalých členů SPD, kteří buď sami odešli, nebo byli vyloučeni, tvrdí, že hnutí není demokratickou stranou, jedná se o „podvod na voliče“ a jeho představitelům jde o to „udržet si fleky“. Uvedli to v rozhovorech pro Neovlivni.cz, který nyní přišel s jejich příběhy.

Mezi nimi je například bývalá krajská místopředsedkyně z Hradce Králové Luďka Tomešová, která byla z hnutí vyloučena. Ta se dnes na stranu dívá jinak, než když byla její členkou. 

„Když zpětně sleduji kroky Tomia Okamury a dalších z vedení SPD, tak se obávám, že to je opravdu podvod na voliče. Trošku uděláme bubu, aby to nějak vypadalo, ale ve skutečnosti odmáváme něco úplně jiného. Zkrátka něco jiného říkají a něco jiného dělají,“ řekla Tomešová pro Neovlivni.cz.

Doporučeno
„Ty fašistická ku**o, rozbijeme ti tlamu.“ Poslankyně a senátorky se nám svěřily, s jakými vyhrůžkami bojují každý den „Ty fašistická ku**o, rozbijeme ti tlamu.“ Poslankyně a senátorky se nám svěřily, s jakými vyhrůžkami bojují každý den 6. dubna 2021 11:55
Domů
Sdílet
Diskuse