Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2021 19:15
Čas čtení 1:03
Katarína Danková

Hodnota byznysu s tvarujícím spodním prádlem Kim Kardashian vzrostla na více než 1,6 miliardy dolarů

Hodnota byznysu s tvarujícím spodním prádlem Kim Kardashian vzrostla na více než 1,6 miliardy dolarů
Zdroj: Presley Ann/Getty Images
MÓDA
Uložit Uložené

Za poměrně krátkou dobu si značka SKIMS stihla vybudovat silnou fanouškovskou základnu a překonala i obtíže spojené s nižším prodejem během celosvětové pandemie.

Cena oblíbené značky tvarovacího prádla SKIMS trendsetterky Kim Kardashian se odhaduje na více než 1 miliardu amerických dolarů. Této hranici dosáhla jen za dva roky fungování a během celosvětové pandemie koronaviru.

Finanční injekce v podobě 154 milionů dolarů od investiční firmy Thrive Capital, kterou vede Joshua Kushner (manžel modelky Karlie Kloss), a společností Imaginary Ventures a Alliance Consumer Growth pomohla značce převýšit hodnotu 1,6 miliardy dolarů.

Doporučeno
Kim Kardashian požádala o rozvod s Kanyem Westem Kim Kardashian požádala o rozvod s Kanyem Westem 19. února 2021 23:06

Investované peníze chce Kim Kardashian použít k inovaci stávajících a přípravu nových výrobků, na globální růst značky a potenciální otevření kamenných prodejen.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SKIMS (@skims)

Sortiment tvarujícího spodního prádla slavné miliardářky je po celém světě oblíbený pro jeho opravdu široký záběr konfekčních velikostí pro ženy různých křivek a tvarů, stejně jako pro velký výběr zemitých barev všech odstínů, které se dokonale přizpůsobí jakékoliv barvě pleti.

Domů
Sdílet
Diskuse