Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2021 10:44
Čas čtení 1:05
Tereza Šnajdrová

Klaus: Česko štěká jako ratlík na pořádného psa, naše bezpečnostní služby jsou legrační

Klaus: Česko štěká jako ratlík na pořádného psa, naše bezpečnostní služby jsou legrační
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
NEWS ÚTOK VE VRBĚTICÍCH
Uložit Uložené

Bývalý prezident Václav Klaus v rozhovoru pro Blesk nešetřil kritikou.

Je tomu jenom pár dní, co se bývalý prezident Václav Klaus vyjádřil k útoku ve Vrběticích, který označil za vykonstruovaný problém opozice a prohlásil, že pokud by volby znovu vyhrál Donald Trump, nic takového by se nestalo. Dnes pak Blesk vydal rozhovor, v němž uvedl, že za chování Česka vůči Rusku se prý stydí: „A to, že štěkáme na jednu ze světových velmocí, je něco, za co se stydím,“ řekl bývalý prezident.

Doporučeno
Václav Klaus se vyjádřil k útoku ve Vrběticích: „Pseudoopozice nás straší, kdyby volby vyhrál Trump, nic z toho by se nestalo.“ Václav Klaus se vyjádřil k útoku ve Vrběticích: „Pseudoopozice nás straší, kdyby volby vyhrál Trump, nic z toho by se nestalo.“ 19. dubna 2021 11:50

Klaus již ve svém osobním vyjádření zpochybňoval útok ruských agentů a jeho slova připomněl právě i v rozhovoru pro Blesk. „Já myslím, že ta podstata toho problému je obří, bohužel nešťastná výpověď o naší zemi. O chování naší země, o absenci naší zahraniční politiky, o neuvěřitelném nepořádku, který u nás vládne. O legračnosti toho, jak fungují naše bezpečnostní služby,“ řekl a zároveň si rýpl do nového ministra zahraničí Jakuba Kulhánka (ČSSD), který je podle něj juniorní člověk, o kterém nikdy nikdo nic neslyšel. 

Domů
Sdílet
Diskuse